Träning söndag 2/11.

Detta gäller för första träningen efter lovet, alltså söndag 2/11. Läs igenom noga!

14:15-17:30 - Fristående i Spegel med Veronika. Hon kommer att börja med att gå igenom första delen av friståendet. Eftersom det är åtta som kommer att dansa i Östersund kommer det att ske vissa formationsförändringar. Sedan ska ni, så klart, jobba mycket med slutet och få till de dynamiska växlingarna. Veronika kommer att plocka ut vilka som ska dansa på tävlingen och vill man vara en av de åtta måste man så klart närvara! Veronika är bara en och ni är femton stycken, så se till att hjälpas åt. Det brukar ni vara grymma på.

Paus! Ta med en macka och lite frukter att äta.


18:00-20:00 - Träning i vanlig ordning. Hanna är vikarie och kommer att köra trampett och tumbling med er. Mest fokus på tävlingsvarven (som jag kommer att lägga ut på bloggen, så var och en kollar upp vad man ska köra). Jag vill att ni är fokuserade och ger järnet, för nu är det nära till Östersund.

Sköt er snyggt! Och så avslutar vi med min favoritlåt.. yäää!



KRAM från Coach.

HÖSTLOV!

Nu är det höstlov. Vi vilar från träning söndag, tisdag, torsdag. Första träningen efter lovet blir alltså söndag 2 november. Då börjar det med fristående med Veronika i Spegel (återkommer med exakt tid) och sedan kommer Hanna att ha er, eftersom jag är borta.


Ta er en funderare över lovet varför ni tränar och vad ni har för mål mer resten av terminen. Östersund 21-23 november? I så fall måste ni rycka upp er och vara beredda att satsa och träna hårt. Vill ni, så vill jag. Och om ni vill så kan ni gå hur långt som helst. Men kom ihåg att man inte bara kan säga att man är peppad, det måste synas också.

Ha ett riktigt skönt lov nu, kära gymnaster.

Kram Coach

Så här ska det se ut på träning. Dessa skånska tjejer tog nyligen EM-guld i truppgymnastik. Wow!


Tisdag 21/10.

Dagens applåd: Till den som verkligen förbättrat sitt hopp med den nya trampetten - Ellen!

Söndag 19/10.

Dagens applåd: Till den som helt enkelt tränat bäst genom hela träningen - Nadja!

Tisdag 14/10.

Dagens applåd: Till dagens bästa sträckta - Taijn!

Dagens inspiration.

Är det någon som kommer ihåg det här från RM här i Umeå? Det är AGF Örebro som vann finalen och de här tumblingvarven gav hela 9,5 poäng. Sjukt. Här snackar vi perfektion! Se och njut och låt er inspireras.


Truppcupen Holmsund.

Grenseger i hopp och totalt en andraplats med några ynka hundradelar upp till ettan. Vilka fina prestationer! Ni ska ha en STOR eloge för att ha lärt er friståendet så fort och samarbetat så bra. Och en ännu större eloge för att ni inte hade ett enda fall på er första tävling med svårighetstabell. Nu ska vi finslipa inför Östersund.

Är ni revanschsugna? Det är jag.



/Coach M

TRUPPCUPEN I HOLMSUND.

  • Söndag 12 oktober.
  • Samling 08:00.
  • Dräkt.
  • Föreningsoverall.
  • Lunch.
  • Frukt.
  • Vattenflaska.
  • Hårspray osv.
  • Glatt humör.

STÄDNING PÅ IL!

  • Lördag 11 oktober. 
  • Samling 08:50. Vi håller på till 12:00.
  • Varma kläder.
  • Varma skor.
  • Ordentliga handskar!
  • Glatt humör.
  • Obligatorisk närvaro.

Fristående!

Här kan ni kika och öva!


Påminnelse: EXTRATRÄNING!

Påminner än en gång om följande:

Det är bråda tider inför tävlingen på hemmaplan. Och därför har vi satt in en extraträning tisdag 7 oktober klockan 17:00-18:00 i spegelhallen. Fokus: fristående! Som ni ser blir det en halvtimmes glapp där emellan och då har vi fruktstund och laddar för vanlig träning 18:30-20:30.

Det är viktigast att de som ska dansa på tävlingen närvarar, givetvis. (Kan man inte komma på den här träningen kan man inte dansa på tävlingen!) Men jag ser gärna att alla kommer på den här extraträningen eftersom alla ska lära sig friståendet!

Söndag 5/10.

Dagens applåd: Till dagens "vi kom ihåg vad vi skulle göra i friståenet, men det gjorde ingen annan" - Nadja och Pelin!

Torsdag 2/10.

Dagens applåd: För ett genomgående väldigt bra överslag och en bra sträckt volt - Jojjan!


RSS 2.0